فعالان اقتصادی استان کرمانشاه: قوانین دست و پا گیر یکی از موانع ثبات اقتصادی کشور است.

تاریخ انتشار:
23 مرداد 1401
دیدگاه ها:
169848729

کرمانشاه – ایرنا – فعالان بخش خصوصی استان کرمانشاه از جمله مهمترین موانع ثبات اقتصادی و رونق تولید در کشور…

کرمانشاه – ایرنا – فعالان بخش خصوصی استان کرمانشاه از جمله مهمترین موانع ثبات اقتصادی و رونق تولید در کشور را وجود حجم زیاد قوانین دست و پاگیر و صدور بخشنامه‌های متعدد عنوان کردند و گفتند: حتی این قوانین هم بسیار سلیقه‌ای و ناقص اجرا می‌شود که باعث عدم رغبت بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی شده است

به گزارش خبرنگار ایرنا، فعالان اقتصادی استان کرمانشاه روز پنجشنبه در نشستی با «احمد رحمانیان»؛ قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در سرسرای اتاق بازرگانی به بیان مسایل و مشکلات فعالیت بخص خصوصی در استان پرداختند و خواستار ورود سازمان بازرسی برای رفع بخشی از مشکلات و اصلاح رویه ها شدند.


صدور برخی مجوزهای خاص خلاف رویکرد دولت در مقابله با امضاهای طلایی است.

رئیس شورای ملی نخود ایران در این نشست گفت: اختیارات مدیر دولتی باید بیشتر شود و سازمان بازرسی به مدیران مشوق‌هایی برای کمک به بخش خصوصی ارائه بدهد.

«ناصر مرادی» افزود: مجوزهای صادر شده توسط برخی وزارتخانه‌ها خلاف شعار از بین بردن امضاهای طلایی دولت سیزدهم است.

 


وی ادامه داد: در یک مورد خاص مجوز 400 تن و در مورد دیگر پنج هزار تن برای صادرات کاه صادر شده و حتی مجددا می‌خواهند در این زمینه مجوز بدهند.

مرادی افزود: برای بقیه کشاورزان مجوز صادرات کاه صادر نمی‌شود به بهانه اینکه نیاز داخلی تامین نمی‌شود.

وی خواستار توجه هر چه بیشتر سازمان بازرسی به بخش خصوصی شد.

 

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

هومن فتحی

پیام تبریک رئیس شورای ملی نخود ایران به سرپرست جدید معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی

حبوبات 14

جلسه شورای ملی نخود و انجمن حبوبات ایران با محوریت توسعه پایدار بخش حبوبات

خبر استانداری

حضور رئیس شورای ملی نخود و اعضای انجمن حبوبات ایران در جلسه توافق راه‌اندازی مرکز پرتو دهی هسته‌ای در کرمانشاه:

عادل جهانگیری

معرفی دو رقم نخود «طلیعی» و «جهانگیر» توسط مشاور و عضو کمیته علمی شورای ملی نخود و انجمن حبوبات ایران

پوستر همکاری

نقش شورای ملی نخود و انجمن حبوبات ایران در ارتقای امنیت غذایی از طریق توانمندسازی جامعه