نشست علمی شورای ملی نخود ایران با محوریت برنامه‌ریزی همایش ملی حبوبات برگزار شد

تاریخ انتشار:
04 دی 1404
دیدگاه ها:
نشست علمی شورا 1

  شورای ملی نخود ایران، در ادامۀ سلسله نشست‌های تخصصی خود، جلسه‌ای علمی را با حضور اعضای هیأت مدیرۀ جدید…

 

شورای ملی نخود ایران، در ادامۀ سلسله نشست‌های تخصصی خود، جلسه‌ای علمی را با حضور اعضای هیأت مدیرۀ جدید و صاحب‌نظران این حوزه برگزار کرد. این نشست که با هدف تدوین راهبردهای علمی و اجرایی در راستای توسعۀ پژوهش و تبادل دانش در حوزۀ حبوبات تشکیل شد، به موضوعات مهمی از جمله برگزاری همایش ملی نخود و حبوبات در سال ۱۴۰۵ پرداخت.

در ابتدای این جلسه، آقای مهندس ناصر مرادی، ریاست شورای ملی نخود ایران، پس از خوشامدگویی به حاضران، اعضای هیأت مدیرۀ جدید این شورا را که صبح همان روز در انتخابات داخلی انتخاب شده بودند، معرفی نمودند.

سپس، ایشان با اشاره به حمایت‌های ارزشمند انجمن حبوبات ایران، از پشتیبانی مالی این انجمن در برگزاری همایش‌های تخصصی و نیز اعطای تسهیلات تکمیلی برای پایان‌نامه‌های دانشجویی مرتبط با حبوبات قدردانی کردند.

در ادامه، آقای دکتر شهاب خوش‌خوی، دبیر کمیته علمی شورا، با مروری بر کارگاه‌های آموزشی برگزار شده در سال جاری، از زحمات اعضای این کمیته، به‌ویژه آقای دکتر حق‌پرست، تشکر و قدردانی نمود. وی سپس طرح موضوع برگزاری “همایش ملی نخود و حبوبات” در سال ۱۴۰۵ را به عنوان محور اصلی بحث این نشست مطرح کرد.

در بخش تخصصی جلسه، آقای دکتر عبدالهی، رئیس مرکز تحقیقات دیم سرارود به نمایندگی از این مرکز، و آقای دکتر سعیدی به نمایندگی از دانشگاه رازی، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای کارشناسی خود را در خصوص چگونگی برگزاری، تعیین دبیران علمی و اجرایی، و ساختار همایش ارائه نمودند.

حاضران در این نشست، با تعهدی جمعی، بر همکاری حداکثری با تیم‌های علمی و اجرایی همایش برای برگزاری رویدادی تاثیرگذار و دانش‌بنیان تاکید کردند.

در پایان، دکتر خوش‌خوی از تمامی اعضای کمیته و پژوهشگران درخواست کرد تا مقالات و نتایج طرح‌های تحقیقاتی خود در حوزه نخود و حبوبات را برای بازنشر در پایگاه رسمی شورای ملی نخود ایران، در اختیار مسئول سایت و تیم داوری مقالات قرار دهند.

پس از تبادل نظرهای فراوان، مصوبات جلسه به تصویب نهایی حاضرین رسید.

این نشست علمی، با ذکر صلوات بر پیامبر اکرم (ص) و خاندان مطهر ایشان به کار خود پایان داد.

 

 
 
 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

مرادی1

نایب رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه: صادرات استان می‌تواند به بیش از ۵ میلیارد دلار برسد

عکس خوش خوی

گزارش عملکرد آموزشی شورای نخود: برگزاری بیش از 10 کارگاه تخصصی در سال جاری

پوستر جدید

برگزاری وبیناربا عنوان: کنترل علف های هرز نخود در کشت بدون شخم

نشست علمی شورا 1

نشست علمی شورای ملی نخود ایران با محوریت برنامه‌ریزی همایش ملی حبوبات برگزار شد

مجمع2

برگزاری مجمع عمومی عادی بطور فوق‌العاده شورای ملی نخود ایران با انتخاب هیأت‌مدیره