دکتر رضا حق‌پرست” عضو هیات مدیره و کمیته علمی شورای ملی نخود ایران: “کشت نخود بهاره دیگر صرفه ندارد “

تاریخ انتشار:
11 آگوست 2025
دیدگاه ها:
دکتر حق پرست قسمت دوم

برگزاری روز مزرعه با موضوع کشت نخود بهاره دیگر صرفه ندارد .
روز مزرعه با هدف تاثیر و تشریح برتری عملکرد و درآمد نخود پاییزه نسبت به نخود بهاره با مدیریت و اجرای آقای دکتر رضا حق پرست ، دانشیار معاونت موسسه تحقیقات دیم کشور و عضو شورای ملی نخود ایران برگزار گردید.
این برنامه یک روزه که با همکاری و مشارکت موسسه تحقیقات دیم کشور و شورای ملی نخود ایران در روستای ورداران شهرستان سنقر و کلیایی در 6 مرداد سال جاری برگزار شد.

در این جلسه که با کشاورزان، کارشناسان و بهره بردارن منطقه برگزار گردید، کشاورزان نخود کار با تکنیک ها و مزایای کشت حفاظتی با توجه به بارش های اندک و خشکسالی های اخیر و اصول رعایت دیم و سازگار کردن فرهنگ غذایی با شرایط خشک اقلیم و منطقه آشنا شدند.
یکی از برنامه های ترویجی که شورای ملی نخود در برنامه ریزی های سال جاری مصوب نموده است، برگزاری موضوعاتی مانند روز مزرعه، کارگاه های آموزشی در حوزه های زراعت ، فرآوری و فرهنگ غذایی در خصوص نخود و صنایع مرتبط با این موضوع می باشد.

<div id=”63942055809″><script type=”text/JavaScript” src=”https://www.aparat.com/embed/ahd25jv?data[rnddiv]=63942055809&data[responsive]=yes”></script></div>

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

روز مزرعه 18 خرداد

روز مزرعه در روانسر؛ ترویج نقش نخود در الگوی کشت دانش‌بنیان و امنیت غذایی

2

بررسی علمی دلایل غلبه خردل وحشی بر نخود در مزارع دیم و راهکارهای مدیریت آن

عکس کمیسیون کشاورزی

تعیین‌تکلیف محموله‌های متوقف آخال حبوبات در دستور کار اتاق کرمانشاه

حق پرست

از مزرعه تا پایداری: روز مزرعه نخود و آموزش عملی کشاورزی حفاظتی در روانسر

خبر کمیسیون

در نشست مشترک کمیسیون‌های واردات و کشاورزی اتاق ایران مطرح شد: ساماندهی ضمانت‌نامه‌ها و مطالبات بخش خصوصی