فعالان اقتصادي استان کرمانشاه: قوانين دست و پا گير يکي از موانع ثبات اقتصادي کشور است.
کرمانشاه – ايرنا – فعالان بخش خصوصي استان کرمانشاه از جمله مهمترين موانع ثبات اقتصادي و رونق توليد در کشور…
کرمانشاه – ايرنا – فعالان بخش خصوصي استان کرمانشاه از جمله مهمترين موانع ثبات اقتصادي و رونق توليد در کشور را وجود حجم زياد قوانين دست و پاگير و صدور بخشنامههاي متعدد عنوان کردند و گفتند: حتي اين قوانين هم بسيار سليقهاي و ناقص اجرا ميشود که باعث عدم رغبت بخش خصوصي براي فعاليتهاي اقتصادي شده است
به گزارش خبرنگار ايرنا، فعالان اقتصادي استان کرمانشاه روز پنجشنبه در نشستي با «احمد رحمانيان»؛ قائم مقام سازمان بازرسي کل کشور در سرسراي اتاق بازرگاني به بيان مسايل و مشکلات فعاليت بخص خصوصي در استان پرداختند و خواستار ورود سازمان بازرسي براي رفع بخشي از مشکلات و اصلاح رويه ها شدند.
صدور برخي مجوزهاي خاص خلاف رويکرد دولت در مقابله با امضاهاي طلايي است.
رئیس شورای ملی نخود ایران در اين نشست گفت: اختيارات مدير دولتي بايد بيشتر شود و سازمان بازرسي به مديران مشوقهايي براي کمک به بخش خصوصي ارائه بدهد.
«ناصر مرادي» افزود: مجوزهاي صادر شده توسط برخي وزارتخانهها خلاف شعار از بين بردن امضاهاي طلايي دولت سيزدهم است.
وي ادامه داد: در يک مورد خاص مجوز 400 تن و در مورد ديگر پنج هزار تن براي صادرات کاه صادر شده و حتي مجددا ميخواهند در اين زمينه مجوز بدهند.
مرادي افزود: براي بقيه کشاورزان مجوز صادرات کاه صادر نميشود به بهانه اينکه نياز داخلي تامين نميشود.
وي خواستار توجه هر چه بيشتر سازمان بازرسي به بخش خصوصي شد.

