“میز تخصصی نخود” به کرمانشاه واگذار شد

تاریخ انتشار:
03 آگوست 2022
دیدگاه ها:
میز تخصصی نخود در کرمانشاه

“ميز تخصصي نخود” به کرمانشاه واگذار شدبه گفته رئيس شوراي ملي نخود، با اعلام سازمان توسعه تجارت و با توجه…

“ميز تخصصي نخود” به کرمانشاه واگذار شد
به گفته رئيس شوراي ملي نخود، با اعلام سازمان توسعه تجارت و با توجه به پتانسيل‌هايي که کرمانشاه دارد، “ميز نخود” به اين استان واگذار شد.
ناصر مرادي در جلسه‌اي که امروز(يازدهم مرداد) با موضوع محصول نخود برگزار شد، اظهار کرد: سازمان توسعه تجارت با توجه به ظرفيت‌ها و توانمندي‌هايي که هر استان در زمينه يک محصول خاص دارد، ميزهاي توسعه صادرات را به استان‌ها واگذار مي‌کند که در همين راستا ميز نخود هم به کرمانشاه واگذار شد.
وي ادامه داد: ابتدا براي دو ميز نخود و دام سبک درخواست داديم که با توجه به درخواست‌ها و ظرفيت استان لرستان در حوزه دام سبک، ميز دام به اين استان واگذار شد، اما به جاي آن ميز نخود و رب گوجه به عنوان دو محصول مهم و استراتژيک به کرمانشاه داده شد.
رئيس کميسيون کشاورزي اتاق بازرگاني کرمانشاه از اهميت و جايگاه محصول نخود در کرمانشاه ياد کرد که هم از نظر سطح زير کشت و هم کيفيت نخود توليدي حرف براي گفتن دارد و تاکيد کرد: برند نخود کرمانشاه در جهان شناخته شده است.
رئيس شوراي ملي نخود راه‌اندازي ميز نخود در کرمانشاه را رويداد مهمي تلقي کرد که مي‌تواند به بهبود تصميم‌گيري درباره اين محصول، افزايش صادرات آن و رفع موانع پيش رو و خصوصا تکميل زنجيره ارزش اين محصول کمک کند.
مرادي اضافه کرد: رئيس اين ميز استاندار بوده و مسئوليت اصلي آن نيز بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است.
موضوع ديگري که رئيس شوراي ملي نخود به آن اشار کرده برپايي همايش ملي و نمايشگاه نخود در کرمانشاه بود و گفت: جاي برپايي چنين همايشي در کرمانشاه خالي بود که در نهايت با پيگيري‌هاي انجام شده قرار است آبانماه امسال در کرمانشاه برگزار شود.
وي خاطرنشان کرد: براي اين همايش پنج محور اصلي در نظر گرفته شده که شامل مديريت زراعي توليد نخود و افزايش کمي و کيفيت اين محصول، فناوري‌هاي پس از برداشت و بسته‌بندي، مصارف و کاربردها، اقتصاد و صنعت نخود و نقش اين محصول در تعليف دام است.
به گفته مرادي، تلاش شده در اين همايش از ظرفيت صاحبنظران، کارشناسان و اساتيد دانشگاه استفاده شود.
رئيس کميسيون کشاورزي اتاق کرمانشاه هدف از برپايي اين همايش را کمک به افزايش سرانه مصرف نخود در کشور دانست که اکنون براي هر فرد حدود دو کيلوگرم است و يادآور شد: کمک به جلوگيري از خام فروشي، ارتقا درجه مکانيزاسيون، ارتقا صادرات اين محصول، افزايش فرآوري و رفع موانع صادراتي از مهمترين اهداف اين همايش است.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

همایش

برگزاری همایش «تغذیه و اقلیم» در کرمانشاه

88888

ناصر مرادی: قیمت اصلاح‌شده خرید تضمینی گندم هنوز اعلام نشده است / قیمت تضمینی گندم بر الگوی کشت اثرگذار است

222

یکصد و چهارمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه با حضور دکتر قائم‌پناه برگزار شد

گفتگو

بررسی چالش‌های تجار قصرشیرین و سرپل‌ذهاب در جلسه کارشناسی شورای گفت‌وگو

جلسه شورای گفتگو

نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی کرمانشاه با حضور نایب رییس اتاق بازرگانی و رییس شورای ملی نخود ایران با محوریت “معدن” برگزار شد